biztosítás

Lakástakarék

A lakás-előtakarékosság államilag támogatott megtakarítási forma, lakáscélú tervei megvalósításához. (lakásvásárlásra, építésre, felújításra, bővítésre, korszerűsítésre, közművesítésre, lakáscélú hitelkiváltásra)

Legnagyobb hazai képviselője a Fundamenta Lakáskassza Zrt., de már több bank is kínál hasonló konstrukciót. Legnagyobb előnye, hogy a befizetések után az állam 30% támogatást ad, maximum 10 évre, legfeljebb évente 72 000 forintot.

Mit jelenthet ez nekünk a gyakorlatban? Ha 4 éven keresztül havi 20.000 Ft.-ot félre rak, havi plusz 6000 Ft.-ot kap állami támogatásként! Ismer másik olyan konstrukciót ami fixen ennyit hoz?

Természetesen a havi megtakarított összeg nagyságában és a megtakarítási időszak hosszában több lehetőség közül választhat. (pl. havi 10 vagy 20 ezer forint 4,6,8 vagy 10 éves időszakra vonatkozóan.)

További információt az alábbi linken talál.

FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT? TOVÁBBI KÉRDÉSEI VANNAK?
Forduljon hozzám bizalommal, hogy egy személyes konzultáció keretein belül megtaláljuk az Ön céljainak leginkább megfelelő konstrukciót, kizárólag ismert és ellenőrzött szolgáltató(k) termékeiből válogatva!

+36
Elolvastam és egyet értek az Adatkezelési Tájékoztatóban leírtakkal!

Kapcsolat

Küldjön üzenetet, vagy keressen közvetlenül az alábbi elérhetőségeken

+36
Elolvastam és egyet értek az Adatkezelési Tájékoztatóban leírtakkal!